Amílcar, 10 - 08031 Barcelona

933 571 554

Graduació 2n Batxillerat

Graduació 2n Batxillerat

Aquest dilluns 27 de maig, la nostra escola ha celebrat l’acte graduació i comiat dels alumnes de 2n de batxillerat en un esdeveniment ple d’emocions al saló d’actes. La cerimònia va reunir el professorat, famílies i amics dels graduats i graduades, creant un ambient càlid i familiar.

L’acte va començar amb un discurs inspirador de la priora de la comunitat, la germana Montserrat Umbert, qui va destacar els valors d’esforç i solidaritat que han caracteritzat els alumnes durant el seu pas per l’escola. “Heu demostrat una gran capacitat de superació en temps difícils, i estic segura que aquests valors us acompanyaran en el vostre futur”, va afirmar la priora.

Tot seguit, el representant de l’AMPA, en Toni Ramírez, va agrair la implicació dels docents i el suport constant de les famílies. “Avui és un dia per celebrar, però també per recordar el paper fonamental que tots hem jugat en l’èxit dels nostres fills”, va dir Ramírez.

El tutor i tutores de 2n de batxillerat van prendre la paraula per resumir aquest curs i comentar que mai oblidaran aquesta primera experiència de tutors de B2. També van fer un regal als graduats i graduades en forma del poema Ítaca. 

Un dels moments més destacats de la cerimònia va ser l’entrega de diplomes. Els alumnes, un per un, van pujar a l’escenari per rebre els seus certificats de graduació sota forts aplaudiments. Amb cada diploma entregat, es van viure moments de gran emoció i alegria.

Després de l’entrega de diplomes, es va projectar un vídeo amb un recull de fotos dels alumnes des d’infantil fins a batxillerat, provocant somriures i alguna llàgrima entre els presents. Les imatges van recordar a tothom el llarg camí recorregut pels estudiants i els moments compartits.

Els representants dels alumnes de 1r i 2n de batxillerat també van voler ser partícips de l’acte. En nom dels estudiants de 1r, dos alumnes va desitjar molta sort als seus companys més grans. Per la seva banda, la Lucía Vázquez i el Javier Alonso, representants de 2n, van oferir un discurs ple de gratitud i esperança.

Finalment, el director de l’escola, el Sr. Nicolás Espuña, va tancar la cerimònia amb unes paraules de comiat i bons desitjos. “Us desitjo tot l’èxit del món en aquesta nova etapa que comenceu. Recordeu sempre que FEDAC Amílcar serà casa vostra”, va dir el director.

La cerimònia va concloure amb una fotografia de grup que immortalitza un moment tan significatiu. Els alumnes, visiblement emocionats, van celebrar aquesta fita amb familiars i amics, posant el punt final a una etapa crucial en les seves vides i obrint les portes a nous reptes i oportunitats.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website