Amílcar, 10 - 08031 Barcelona

933 571 554

Benvinguts/des al Curs 2023-24

Benvinguts/des al Curs 2023-24

Amb l’entusiasme palpable i una càlida benvinguda, donem el tret de sortida a un nou curs escolar, el curs 23-24, obrint les portes a un món d’oportunitats i descobriments. L’escola s’ha preparat per rebre els nostres alumnes amb un ambient enriquidor, com a espai de creixement i aprenentatge significatiu. 

Amb un nou curs ve l’oportunitat de créixer, aprendre i explorar. Al llarg del curs, els alumnes es veuran immersos en projectes educatius diversos que fomentaran les seves habilitats crítiques, la resolució de problemes i la col·laboració en equip. 

Aquest dimecres 6 de setembre s’inicien les classes pels alumnes d’infantil, primària i secundària. Els alumnes de batxillerat comencen el dimarts 12 de setembre. 

En matèria dels horaris d’entrada i sortida, aquests varien depenent del nivell dels estudiants. Des de I3 a I5 els estudiants entraran a les 8:55h i les 14:55h i sortiran a les 12:50h i les 16:50h per les següents portes: I3 per la porta del carrer Vilapiscina; I4 per la porta principal; i I5 per la porta del carrer Amílcar. Els estudiants de Primària podran entrar a les 8:55h i les 14:55h i sortiran a les 17:00h per la porta petita de la plaça Santa Eulàlia. Les entrades i sortides de Secundària i Batxillerat es faran en els horaris habituals de 8h a 17h per la porta del carrer Amílcar. 

Aquest curs hi ha novetats en el claustre amb la incorporació de dos docents: la Judit Claveria, com a mestra d’anglès a primària i en Roger Bergonyó Forcades, com a professor de matemàtiques a secundària. Estem molt contents de tenir-los a Fedac Amílcar i els desitgem molta sort en aquesta nova etapa amb nosaltres. També hi ha canvis en les tutories d’alguns nivells de primària i secundària. Podeu fer un cop d’ull a l’organigrama de l’equip humà de Fedac Amílcar i veure el següent vídeo de presentació del claustre i membres del PAS: 

Com sempre tenim un emocionant ventall d’activitats coescolars per tal d’enriquir l’experiència educativa i personal, des dels més petits fins als més grans. A Fedac Amílcar creiem en el poder de l’educació més enllà de les aules, i les nostres activitats coescolares estan dissenyades per a nodrir les diferents passions i interessos. Com a novetat oferim dues coescolars dirigides a les famílies: Zumba i Entrenament personal adult. Vine a descobrir-les i gaudir plegats. 

Per acabar, us recordem també que la FEDAC aposta per una cultura TEAL i d’autogestió. Seguint aquesta línia, enguany es mantenen les sis figures a l’estructura organitzativa de la nostra escola: LEM (Líder En Mi), Shaker (dinamitzadora), +Art (art i decoració), AIP (Agent Impulsor Participació Democràtica), Mentor (referent educadors/es i alumnat novells) i Comunicació (xarxes socials i imatge corporativa). L’equip verd treballa de forma cooperativa amb l’equip blau (equip directiu) per desenvolupar les línies estratègiques de l’escola i el projecte educatiu #avuiperdemà

L’aprenentatge i l’aventura comencen de nou! Molt bon curs a tothom!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website