Amílcar, 10 - 08031 Barcelona

933 571 554

Celebració dels Jocs Florals

Celebració dels Jocs Florals

Després de dos anys gens habituals, enguany a l’escola hem pogut recuperar la celebració dels Jocs Florals. Es va procurar que aquesta activitat coincidís amb la diada de Sant Jordi pel seu caràcter festiu.

Vam començar el passat 4 d’abril dedicant la jornada a preparar les creacions literàries i plàstiques que els estudiants presentarien a concurs. Va ser una tarda intensa on cadascú va deixar volar la seva imaginació per construir un relat, un poema o un dibuix amb l’ajuda de les muses. Per a la nostra escola és una diada molt especial perquè podem gaudir dels diferents talents que ens envolten cada dia a l’aula i que no sempre es poden expressar amb aquest grau de llibertat.

Després de llegir i rellegir les diferents propostes presentades sota un pseudònim, els docents hem hagut d’escollir, molt a contracor, unes poques creacions. Aquests escrits han permès que celebréssim el divendres abans de Sant Jordi el lliurament de premis dels Jocs Florals al teatre de l’escola.

Cadascuna de les persones guardonades ha rebut un val de la llibreria Santos Ochoa. D’aquesta manera, també contribuïm a la tria del llibre de Sant Jordi que enguany podran llegir o regalar en una llibreria del barri. 

Des del claustre, esperem de tot cor que hàgiu gaudit de Sant Jordi als carrers, a les places i a les llibreries com nosaltres ho hem fet a l’escola. Recordeu que cada dia pot ser Sant Jordi amb un llibre a les mans.

#glocalitat #LEM #llenguatges #SantJordi

CreaEscola Quality Certificate for Education Website