Amílcar, 10 - 08031 Barcelona

933 571 554

Celebració: Diada del Pare Coll

Celebració: Diada del Pare Coll

El mes de maig és molt especial per a la comunitat de les escoles FEDAC i per a la congregació de les germanes Dominiques de l’Anunciata del Pare Coll. Tota la comunitat ens mobilitzem per preparar els actes que commemoren la diada del fundador, Francesc Coll i Guitart, el pare Coll.

Enguany, des de l’equip de Recerca i Sentit de l’escola s’han preparat i coordinat una sèrie d’activitats que han culminat en tres actes grans, implicant alumnat, professorat, personal de serveis i administració, famílies i, com no podia ser d’altra manera, les germanes.

El divendres 19 de maig al matí vam fer a la celebració comuna, tota l’escola es va trobar al poliesportiu per seguir la cerimònia orquestrada per mossèn Gerard i el nostre company Antoni Maria Serra. Grans i petits vam compartir cançons, desitjos, silencis i pensaments per fer que tots els cors bateguessin junts. Un moment emocionant que va culminar amb el comiat de la promoció de 2n de Batxillerat que aquest any es gradua. Nois i noies van rebre un record i una abraçada dels qui al llarg de molts anys els hem acompanyat i que ara els veiem emprendre un nou camí amb emoció.

Després, l’AFA ens va obsequiar amb un deliciós esmorzar i activitats lúdiques com ara ball, jocs i tarda esportiva al SESE. Vam tancar una jornada memorable amb el Festival Got Talent, una activitat oberta a tota la comunitat educativa per descobrir nous talents en l’àmbit escènic i musical.

La celebració va continuar el dissabte, amb la jornada de portes obertes de l’escola, el festival de música i ball, demostracions d’extraescolars, gimcana, dinar popular, bingo solidari i tot un reguitzell d’activitats que van omplir la diada d’esperit d’escola. Va completar el dia el bateig del capgròs de l’escola, en Norris.

Les celebracions es van cloure el divendres dia 26 de maig amb l’espectacle teatral

de la companyia “Les Profes”, formada per mestres de l’escola que va oferir dues sessions de l’obra musical Dones havien de ser. Tot un èxit, per la qualitat i la participació.

Any rere any, l’esperit de #comunitat reneix i es fa gran.

#momentsmemorables #cercle #totssomun #sisèsentit #interioritat #oberts

@anunciatasolidaria @escolesfedac @ampafedacamilcar/

CreaEscola Quality Certificate for Education Website