Amílcar, 10 - 08031 Barcelona

933 571 554

Somriures per la Mare de Déu del Roser

Somriures per la Mare de Déu del Roser

Aquest passat dijous la nostra escola ha despertat decorada amb els somriures per la Mare de Déu del Roser. Una jornada emotiva, uns estudiants únics, una experiència inoblidable

Com és habitual cada any per aquestes dates, els espais de l’escola s’han omplert d’un ambient festiu durant tota la jornada arran de la celebració per la Mare de Déu del Roser. L’esdeveniment ha integrat tots els nivells educatius no només en la pròpia celebració sinó també en la seva preparació.

Durant els dies previs a la celebració els més menuts de la casa havien decorat el Racó de la Bona Notícia i havien construït una figura de fusta de la Mare de Déu del Roser, que va servir per parlar sobre ella amb els alumnes de cursos superiors. Per culminar els preparatius, el mossèn Gerard va convidar els alumnes de Primària a fer interioritat.

Aquesta alegria i emoció ha culminat en una jornada festiva on cada estudiant ha gaudit de l’experiència amb la resta de companys enmig d’una escola que ells mateixos han decorat. I per si no fos poc, l’alegria ha crescut quan cada classe classe ha tingut una hora sencera d’esbarjo per gaudir de la dolçor de la jornada enmig de música, balls, menjar i bona companyia.

Un cop més, l’escola ha esdevingut un punt de reflexió interior on es fomenta una educació viva i dinàmica en la que els propis estudiants participen activament i en el seu aprenentatge. Amb la celebració d’aquest dijous els estudiants s’han fet seva un cop més l’escola i tots hem gaudit de la nostra gran comunitat educativa, il·lusionada per acompanyar els estudiants en el seu procés constant de maduració.

#biofedacs #totssomun #passiópereducar

Roser 2021
CreaEscola Quality Certificate for Education Website