Amílcar, 10 - 08031 Barcelona

933 571 554

Celebrem la vida ballant

Celebrem la vida ballant

En una tarda plena d’alegria i gratitud, la nostra escola FEDAC Amílcar va organitzar un espectacle sense precedents per honorar la gent gran de la nostra comunitat el passat 18 de maig. Amb els alumnes de les classes dels superherois i els dinosaures d’I5 i els alumnes de Llatí de S4, l’esdeveniment va ser un vibrant homenatge a la rellevància de cada etapa de la vida i les valuoses lliçons que la gent gran ens ofereix de manera incansable.

Sota el lema “Celebrem la vida ballant”, l’espectacle va posar de relleu la connexió especial entre els joves i els grans. Els més petits, amb la seva energia desbordant, van demostrar que la vida està plena de sorpresa i descobriments constants. Els adolescents, per la seva banda, van mostrar el seu creixement i maduresa cap als més petits alhora que transmetien el seu respecte i l’admiració per les persones grans.

L’actuació va començar amb unes paraules dels joves sobre les seves experiències amb la gent gran plenes d’innocència i vitalitat. Els aplaudiments van ressonar a la sala amb els discursos i els balls que es van anar alternant. Va ser un recordatori de la importància d’aprofitar al màxim cada moment i valorar la meravella que ens envolta. Els discursos, que van envoltar els dos balls magnífics que van fer petits i adolescents junts, van commoure els assistents amb lliçons que havien après dels seus trobaments: la paciència de la seva àvia, el coratge del seu avi, la saviesa transmesa per un veí. Realment va ser un testimoni de com el coneixement i l’experiència poden modelar les generacions futures.

El moment més emotiu va arribar quan, després dels dos balls conjunts i les experiències colpidores, van mostrar la seva unió fent la promesa cap al futur de tenir sempre present d’on venim. En aquest moment es van repartir unes flors al públic per agrair la seva assistència com a símbol de la bellesa de la vida.

En un món que sovint sembla moure’s ràpidament, aquest esdeveniment va ser un recordatori commovedor de la importància de parar per valorar i agrair a tots aquells que han recorregut un camí més llarg que el nostre. Els cors van bategar més forts que mai i vam veure que tots som un!

#elsespaisparlen #momentsmemorables #biofedacs #totssomun #llenguatges

CreaEscola Quality Certificate for Education Website