Amílcar, 10 - 08031 Barcelona

933 571 554

El Cor del Liceu batega a FEDAC Amílcar

El Cor del Liceu batega a FEDAC Amílcar

A la nostra escola tenim la gran sort de comptar amb un professor que té contacte directe amb la història del Gran Teatre del Liceu, atès que els seus pares hi havien treballat durant trenta anys fent de cantants i solistes.

Aprofitant l’avinentesa i com a tancament del projecte que els alumnes han estat duent a terme en relació a la dansa que han vist en aquest teatre, hem convidat la senyora Amparín Catalán. Amb les seves dolces paraules hem escoltat com ha estat la seva experiència durant tots aquests anys.

Ens ha captivat el seu relat, des de l’empoderament d’una mare de família lluitant per obrir-se pas en el món del cant alhora que treballava i estudiava. També ens ha atrapat amb els secrets dels camerinos i les anècdotes dels grans cantants com Alfred Kraus o Luciano Pavarotti, amb qui va tenir el plaer d’actuar.

Els alumnes l’han escoltat bocabadats mentre ella els incentivava a perseguir els seus somnis. Amb les seves paraules plenes d’energia els ha exhortat que lluitin per allò que volen encara que no tinguin èxit a la primera.

Realment ha estat memorable. Tant és així que cap al final algunes alumnes s’han quedat per parlar amb ella i plantejar-li dubtes sobre com es pot saber si tens talent i si paga la pena lluitar malgrat les adversitats.

Ha estat una experiència memorable i enriquidora. Tan de bo puguem seguir portant l’art a l’escoles i promovent els talents en l’alumnat.

#oberts #feinabenfeta  #momentsmemorables  #totssomun  #passiópereducar

CreaEscola Quality Certificate for Education Website