Amílcar, 10 - 08031 Barcelona

933 571 554

Gaudir de l’Educació Vial

Gaudir de l’Educació Vial

Aquest curs els alumnes de P5 hem tornat a gaudir de l’Educació Vial amb una activitat que la Guàrdia Urbana promou cada any escolar a les instal·lacions de Montjuïc per a les escoles. Tot i que el curs passat l’activitat es va realitzar telemàticament per la situació pandèmica, afortunadament enguany s’ha pogut reprendre amb normalitat.

En aquesta activitat cada alumne va realitzar dues activitats amb una bicicleta i el corresponent cas, amb una gorra protectora de paper: una dins d’un recinte on hi havia tots els senyals de trànsit més comuns que podem trobar a la ciutat i carreteres; i una altra per practicar la seva habilitat. 

En la primera els alumnes havien de circular respectant els diferents senyals que anaven trobant (semàfors, pas de vianants, senyals de stop, entre altres). En un moment determinat de l’activitat alguns dels mateixos alumnes deixaven les bicicletes i feien el paper de vianants. D’altra banda, en l’activitat d’habilitat els estudiants havien de posar en pràctica la seva destresa utilitzant la bicicleta i seguint diferents instruccions. Aquestes dues activitats van realitzar-se alhora amb els dos grups bombolla.

La jornada d’Educació Vial es va iniciar amb una introducció breu sobre el significat dels diferents senyals que es trobarien al recorregut i les actituds a portar a terme com a conductors i/o vianants.

Al finalitzar la jornada, els nens van valorar molt satisfactòriament l’activitat. 

#oberts  #totssomun  #xerpa  #GUBBarcelona  #FEDACAmilcar  #EscolesFEDAC

CreaEscola Quality Certificate for Education Website