Amílcar, 10 - 08031 Barcelona

933 571 554

Grups CREC: amistat, valors i compromís

Grups CREC: amistat, valors i compromís

Els grups CREC són l’esplai de la FEDAC: un espai humà i cristià on animadors i joves viuen una experiència d’amistat i integren valors que els comprometen amb la societat. Els grups CREC formen part de l’àrea de Recerca i Sentit de la FEDAC.

Mitjançant els elements simbòlics, l’educació en el lleure i el voluntariat, els grups CREC afavoreixen la reflexió, la introspecció i el creixement personal i cristià dels nois i noies que decideixen participar-hi voluntàriament i lliurement. 

Els grups CREC formen part de l’àrea de Recerca i Sentit de la FEDAC, i potencien els valors i les actituds humanes propis del carisma de la fundació.

L’Equip d’Animadors/es, integrat per professors/es, alumnes i exalumnes, es reuneix habitualment per tal de programar i coordinar les sessions quinzenals de cada curs.

Al llarg del curs, es realitzen sortides amb la resta de centres FEDAC i al mes de juliol s’organitzen unes colònies d’estiu.

Tots/es els animadors/es tenen trobades amb educadors/es FEDAC al llarg del curs per tal d’actualitzar i incrementar la seva formació. A més a més, els alumnes menors de divuit anys, tenen l’opció de realitzar una formació dirigida a ser futur animador/a CREC.

Voleu conèixer a l’Equip dels grup CREC de la nostra escola? En el següent vídeo descobrireu quins són els monitors/es que enguany estaran a càrrec dels diferents grups i que compartiran amb tots vosaltres quin són els seus somnis i les seves inquietuds, ja que tenen present el llegat de les escoles FEDAC:

“Un somni neix dins teu per crear un món millor, creu en ell!”

Animeu-vos a compartir aquesta experiència amb l’Elena, el Pol, el Carlos, la Judit, l’Aida, la Maria i l’Arnau!

CREC
CreaEscola Quality Certificate for Education Website