Amílcar, 10 - 08031 Barcelona

933 571 554

La Cistella Ecològica

La Cistella Ecològica

Després d’una aturada tècnica provocada per la Covid-19, durant aquesta avaluació hem recuperat el projecte de repartiment de la Cistella Ecològica per part dels nois i noies que cursen la matèria d’Economia a S4.

Al llarg del primer trimestre, han treballat els conceptes d’economia circular, producció i consum ecològic i de proximitat i cooperativisme. Aquest projecte el tirem endavant en col·laboració amb la Cooperativa de Consum Agroecològic El Llevat de Nou Barris.

Un cop preparada tota la informació i promoció del projecte estem preparats per engegar la recepció, gestió i lliurament de les cistelles ecològiques per a les famílies i membres de la Comunitat Escolar que s’apuntin per poder fer-ne comandes. Participar al projecte de Cistella Ecològica no implica cap compromís: no cal fer comanda cada quinze dies, només quan us calgui, sense mínim de compra. Això sí, estareu col·laborant a fer possible un canvi de model de consum que promou la justícia social, combat el canvi climàtic i promou l’economia local, sostenible i ecològica.

Us animem a participar-hi. Nomé cal que ompliu el formulari de participació i ben aviat us farem arribar tota la informació necessària per començar a fer comandes.

Salut i consum responsable!

#glocalitat  #LEM  #totssomun  #transformadors  #CistellaS4  #El_llevat_coop  #FEDACAmilcar  #EscolesFEDAC

CreaEscola Quality Certificate for Education Website