Amílcar, 10 - 08031 Barcelona

933 571 554

Projecte LEM, lideratge a l’escola

Projecte LEM, lideratge a l’escola

A l’escola FEDAC Amílcar apostem pel lideratge personal (de dintre a fora) com a eina fonamental per  creure en un mateix, donar confiança als altres i per formar persones responsables, compromeses i íntegres. Per això, en el marc del projecte educatiu #avuixdemà2024 de les escoles FEDAC, estem implementant el projecte LeaderInMe (LEM) de lideratge personal, vinculat al “cultiu” d’uns principis, que, com les arrels d’un arbre, han de mantenir la integritat de cadascuna de les persones que estem formant. 

Tenim molt present que els nostres alumnes seran els futurs adults del demà: professionals de la salut, advocats, pares i mares, educadors, ciutadans, en definitiva… persones que es convertiran en els dirigents i constituents de la nostra futura societat. En aquest sentit, el projecte LeaderInMe (LEM) els ajuda a desenvolupar habilitats de lideratge personal que els seran útils al llarg de tota la vida, i que els ajudaran a prendre bones decisions a l’hora de liderar el seu projecte vital.

Actualment, aquest projecte educatiu s’implementa a més de 3.000 escoles arreu del món. A Catalunya, les escoles FEDAC som pioneres en aquesta iniciativa i, en el cas de la nostra escola, l’estem implementant en totes les etapes educatives (educació infantil, primària, ESO i batxillerat), amb la intenció d’implicar tota la comunitat educativa en aquesta transformació.

El Personal d’Administració i Serveis (PAS) també es forma i participa en el projecte LeaderInMe (LEM), ja que és essencial crear una cultura de centre entre tots. Pel que fa a les famílies, a les reunions d’inici de curs informem als pares i mares sobre el projecte, i els animem a involucrar-se en les activitats i dia a dia a l’escola. 

En aquests moments, creiem que es tracta d’una gran eina per al creixement personal, tant dels alumnes com de l’equip de professionals de l’escola.

Voleu conèixer una mica més aquest projecte? Mireu el vídeo que hem creat sobre el projecte LeaderInMe (LEM).

CreaEscola Quality Certificate for Education Website