Amílcar, 10 - 08031 Barcelona

933 571 554

L’Esperit de Nadal

L’Esperit de Nadal

Sembla que en aquests temps que corren, som més solidaris, com si l’esperit de Nadal ens envaís tot l’any. Famílies i veïns del barri col·laboren amb l’escola i, en particular, amb els alumnes d’I3 perquè els nens i nenes siguin més feliços. L’exemple que donem als nostres alumnes amb aquestes actituds és fonamental perquè desenvolupin aquesta habilitat social a l’abast de tots i tan fàcil de practicar, però no tots som capaços dedemostrar-ho.

En Jordi Martínez, pare de l’Olívia d’I3 i fuster de professió, ha regalat a la classe cinquanta Tions fets per ell, donant així un valor afegit. “He gaudit molt fent-los, pensant en la cara de felicitat de la meva filla i dels seus companys i companyes quan els vegin i facin un taller per decorar-los”, ens comenta.

La Luchi Hernández, veïna del barri i gran amiga d’una de les tutores d’I3, ha confeccionat un enginyós guarda-mascaretes de patchwork amb butxaques on cada infant es pot identificar i deixar-hi la seva. “Volia aportar el meu granet de sorra per facilitar la convivència dels nens amb la pandèmia”, ens explicava la veïna quan ens elva regalar.

Són dos exemples que ens recorden l’esperit de Nadal, la necessitat de ser solidaris en aquests temps difícils que estem vivint, especialment en el cas dels petits, que necessiten tots aquests gestos per aprendre a conviure i ser millors els uns amb els altres.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website