Amílcar, 10 - 08031 Barcelona

933 571 554

Menjador Sostenible: Ens alimentem cuidant el planeta!

Menjador Sostenible: Ens alimentem cuidant el planeta!

Continuem treballant per assolir la certificació oficial de Menjador Sostenible d’AENOR en col·laboració amb Hostesa a la nostra escola. Aquesta distinció, que tenen pocs centres escolars, és una garantia que el servei menjador de FEDAC Amílcar és saludable i respectuós amb el medi ambient, complint i millorant de forma continuada els 7 Reptes pel planeta:

? Compra de proximitat i sostenible

? Control nutricional

? Tractament de residus

? Consum eficient de recursos

? Accions contra el malbaratament alimentari

? Sensibilització

? Responsabilitat compartida

Com s’obté aquesta certificació?

La certificació s’obté mitjançant l’acreditació del compliment dels indicadors inclosos en cada àrea. Cal aprovar de manera global cadascuna de les àrees i desenvolupar línies per continuar millorant. Consta d’una part teòrica, amb el lliurament de les evidències documentals, i una part presencial, que consisteix en una auditoria en el propi centre.

Aquest certificat comporta una auditoria anual de verificació per part d’AENOR per garantir la seva renovació. Així, es garanteix que els nens i nenes gaudeixen del menjar sabent que s’alimenten d’una manera saludable, sostenible i responsable.

Quines escoles FEDAC tenen el certificat de Menjador Sostenible d’AENOR?

Les escoles FEDAC Lleida, FEDAC Manresa, FEDAC Horta i FEDAC Amílcar ja posseeixen el certificat. Enguany s’estan tramitant els certificats dels centres FEDAC Sant Vicenç i FEDAC Guissona. I el curs vinent se certificarà el menjador de l’escola FEDAC Vic!

La certificació de Menjador Sostenible només està disponible de moment per als centres amb cuina pròpia.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website