Amílcar, 10 - 08031 Barcelona

933 571 554

Programa d’Activitats Escolars: promovem l’esport

Programa d’Activitats Escolars: promovem l’esport

Enguany, des del departament d’educació física de l’escola s’està promovent la participació de l’alumnat en diverses activitats de promoció de l’esport en el marc del programa PAE (Programa d’Activitats Escolars) que ofereix gratuïtament el Consell d’Innovació Pedagògica de l’Ajuntament de Barcelona. Els i les alumnes de l’escola, des de P1 fins a S4, podran accedir a alguna de les 15 activitats en què ens hem inscrit com a escola. Beisbol, esports de mar,  Làser Run Triatló, tenis platja, triatló són alguns dels esports que podran tastar acompanyats de monitors especialitzats. 

A tall d’exemple, el passat 21 de febrer els/les alumnes de P6 van poder gaudir d’una jornada de beisbol al Camp Municipal Carlos Pérez de Rozas situat a Montjuïc. Prèviament a aquesta sortida s’han treballat aspectes teòrics i pràctics mitjançant una Unitat Didàctica relacionats amb aquest esport. Els/les alumnes han pogut viure una experiència única utilitzants materials específics (guants professionals, bats…) en un entorn on es pot respirar esport per tots costats. Posteriorment a aquesta activitat vam aprofitar que érem allà per fer una visita per l’interior de l’estadi olímpic Lluís Companys (seu de les històriques Olimpíades de Barcelona 92) i veure a l’exterior la torxa olímpica. Vam poder gaudir dinant d’un entorn natural i envoltats d’instal·lacions esportives històriques de la nostra ciutat gràcies a la col·laboració amb CEEB (Consell Esport Escolar de Barcelona). 

De la mateixa manera, els alumnes d’S2 van posar a prova les seves habilitats en el mar durant tres matins a les instal·lacions d’@marinaportforum per conèixer el funcionament d’un veler i les principals tècniques de navegació de la mà de l’equip de monitors de @biscbarcelona (Barcelona International Sailing Center). 

#oberts #aprenem #momentsmemorables #passiópereducar

CreaEscola Quality Certificate for Education Website