Amílcar, 10 - 08031 Barcelona

933 571 554

Sonrisas de Bombai

Sonrisas de Bombai

Des de l’escola procurem potenciar projectes innovadors i d’impacte social com el que recentment han dut a terme els alumnes de quart curs d’ESO sota el nom de Sonrisas de Bombai.

En el marc d’aquesta activitat, els estudiants han realitzat una sèrie de videoconferències amb alumnes de la seva edat de la Shivajirao Shendge School, situada a la ciutat índia de Bombai. Un monitor, cadires i taules han estat les eines que han permès els estudiants gaudir d’aquesta experiència tan enriquidora. Part de l’activitat ha estat possible gràcies al canal de difusió que s’ha aconseguit amb l’ONG Sonrisas de Bombay, que ens ha permès intercanviar coneixements i descobrir noves realitats, diferents del dia a dia dels nostres alumnes.

Tota l’experiència ha resultat en una acció transformadora i d’enriquiment personal, on els alumnes han pogut abordar les desigualtats socials amb testimonis de primera mà. Més enllà de les declaracions d’algun estudiant conforme ha estat una experiència colpidora, també ha estat molt gratificant que concebin l’educació com un mitjà per aconseguir millors oportunitats de futur, mitjançant projectes amb un caràcter marcadament social.

Des de l’escola concebem l’activitat educativa com a preparació per a la vida. Gràcies a la nostra manera de fer els estudiants adquireixen formació a nivell acadèmic i com a éssers humans dins una societat en constant canvi.

#glocalitat #xerpa #passiópereducar #SonrisasdBombay

CreaEscola Quality Certificate for Education Website