Amílcar, 10 - 08031 Barcelona

933 571 554

Viu Naturalment

Viu Naturalment

El lema d’aquest curs 2023-2024, ens convida a viure naturalment, una crida a fer canvis de paradigmes per viure una vida en plenitud i harmonia, amb tu mateix, amb els altres i amb la Mare Terra, entenent que formes part d’un Tot.

– VIU NATURALMENT, ens convida a tornar a les arrels, recuperar i reconciliar-nos amb la Mare Terra, amb una conscienciació de la necessitat del canvi i amb accions significatives i compromeses amb el medi ambient.

– VIU NATURALMENT, és estimar, valorar, respectar i cuidar el propi cos: Treballar l’autoestima, l’autoconcepte, estimar el teu cos i canviar paradigmes. Lluitar per la igualtat de gènere. Ésser conscient de les pròpies capacitats i talents, valorar-los, cultivar-los i posar-los al servei dels altres. Igualment, valorar els talents i capacitats dels altres. Viure naturalment, és cuidar el nostre cos amb una dieta equilibrada i amb hàbits saludables.

– VIU NATURALMENT ens convida a tenir cura del treball de la nostra interioritat, crear lligams amb TU mateix i amb els altres, deixar-nos inspirar per les tradicions de saviesa, fer-nos preguntes de sentit, meditant, contemplant, practicant la respiració conscient, celebrant … Com a via per arribar al transcendent i ésser conscients que formem part d’un TOT.

– VIU NATURALMENT és conèixer i viure les nostres emocions, practicant una bona gestió d’aquestes, així com desenvolupar una actitud empàtica i de respecte vers les emocions dels altres.

– VIU NATURALMENT ens convida a valorar, conèixer i construir la pròpia identitat, obrint la porta a les diferències d’un món ric i plural que ens enriqueix i ens fa créixer.

Per tant, viure naturalment ens convida a tenir cura de les 4 dimensions humanes: cap, cos, cor i ànima, en íntima relació amb el nostre compromís vers la Natura i els altres. Volem construir un món millor, sentir-nos en comunió… viu naturalment amb

Tu, amb els altres, amb el món i amb el TOT del que formem part.

El lema del curs està escrit en segona persona del singular: Viu naturalment! Ens interpel·la directament. Ens recorda que tot canvi comença en TU, tu decideixes com viure la teva vida, i nosaltres et convidem a viure-la naTUralment. Sigues TU, sigues autèntic@. Ets únic@ i irrepetible.

El lema està connectat amb el projecte LEM (Lider in me). Recorda que la proactivitat, el tenir clar el nostre fi en ment, sabent començar pel que és primer, l’efectiva gestió del temps, l’escolta empàtica i la creació de sinergies ens porten a assolir resultats. Esmolar la serra ha de ser un hàbit constant i present que ens ajudarà a viure naturalment en plenitud, sense descuidar cap de les dimensions humanes.

Amb el lema del curs, van lligats alguns dels Objectius de Desenvolupament Sostenible:

ODS 3: Salut i Benestar

ODS 5: Igualtat de Gènere

ODS 12: Producció i consum responsables.

ODS 13: Acció pel clima.

ODS 14: Vida Submarina

ODS 15: Vida d’ecosistemes terrestres.

Viu naturalment, ens convida a educar el carácter, a ser persones íntegres i compromeses amb el nostre món. Us animem a posar-ho en pràctica 🙂

CreaEscola Quality Certificate for Education Website