Amílcar, 10 - 08031 Barcelona

933 571 554

Vine a FEDAC Amílcar

Vine a conèixer FEDAC Amílcar

Som una escola oberta, innovadora, acollidora, familiar i amb projecció de futur.
FEDAC Amílcar és una escola oberta a l’entorn i a totes les entitats i famílies que vulguin visitar-nos per conèixer en primera persona el nostre projecte educatiu.

Oferim visites personalitzades que ens podeu demanar en qualsevol moment del curs escolar, més enllà de les jornades de portes obertes i d’escola oberta que organitzem cada any. A FEDAC Amílcar sereu sempre benvinguts!

Associació de Mares i Pares d’Alumnes

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de FEDAC Amílcar té com a objectiu ser un vincle entre les famílies, els alumnes i els representants de l’escola.

A partir de la col·laboració de les famílies i el consens amb les diferents parts, l’AMPA du a terme activitats, projectes i millores que repercuteixen positivament en els alumnes de l’escola.

Podeu contactar amb l’AMPA de FEDAC Amílcar a través: ampa.fedac.amilcar@fedac.cat
o visitar la web: https://ampafedacamilcar.wordpress.com

Alumni

Vas estudiar a FEDAC Amílcar i vols retrobar-te amb els teus companys i mestres?

Escriu-nos un correu, ens farà molta il·lusió saber de tu i et mantindrem informat de les activitats que organitzem.

Quin és el perfil de l’educador de FEDAC?

Busquem educadors amb talent i passió per educar, somiadors i compromesos amb el projecte de la FEDAC i el poder transformador de l’educació per crear un món millor.

Valorem

  • Titulacions polivalents per treballar en etapes diferents.
  • Titulació o capacitació per impartir les classes en anglès (nivell B2 a educació infantil i primària, i nivell C1 a ESO i batxillerat).
  • Competència digital (dispositius portàtils, treball en xarxa, entorns virtuals d’aprenentatge, aplicacions i programes de suport a la docència).
  • Disponibilitat per realitzar la capacitació docent per acompanyar l'itinerari de creixement personal de l'alumne i l'educador (Curs d'Aprofundiment en la Didàctica de l'Absolut, CADA).
  • Acreditació d’experiències i col·laboracions amb moviments i entitats d’educació no formal (esplai, parròquies, clubs esportius, etc.).
  • Capacitat per al treball en equip.
  • Una profunda vocació per educar, i il·lusió per les tasques quotidianes.

Si t’identifiques amb el perfil d’educador FEDAC, envia’ns el teu currículum per formar part de la nostra borsa de treball.

Pots enviar-nos la teva informació (CV inclòs) mitjançant aquest formulari, indicant-hi la zona i l’etapa que t’interessen. Per ser considerat, l’arxiu que adjuntis ha d’incloure obligatòriament el teu nom i primer cognom en el nom de l’arxiu, per exemple: Cristina_Perez.pdf.

L’enviament del formulari pot demorar-se una breu estona. Si us plau, sigues pacient.

Formulari

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de la fundació.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website